Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2016

За вчинення серії корупційних злочинів засуджено начальника одного з райвідділів Управління ДСНС України Івано-Франківщини

         

Коломийський районний та Івано-Франківський міський суди визнали винним начальника одного з райвідділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області у вчиненні корупційних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Доведено, що в грудні 2015 року майор служби цивільного захисту Л. двічі одержав від громадян неправомірну вигоду в розмірі 1900 дол США та 5300 грн. Указані грошові кошти мали стати розрахунком за здійснення впливу на прийняття рішення щодо переміщень осіб по службі в зазначеному Управлінні.

Як повідомив військовий прокурор Тернопільського гарнізону Олександр Федчишин, суди врахували всі обставини і засудили правопорушника до 51 тис грн штрафу та додаткового покарання у вигляді трьох років позбавлення права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю. Обвинувальні вироки у квітні 2016 року набрали законної сили.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України
кількість переглядів: 2753