Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2016

Кубок Львівської Феміди-2016: військові прокурори Західного регіону України зайняли друге місце на турнірі між правниками області

       

Напередодні Зелених свят, 17 червня 2016 року, на футбольному полі Львівського спортивного клубу Армії, більш знаного серед львів’ян як СКА, завершився всеобласний турнір за розіграш «Кубка Львівської Феміди 2016», організований до Дня Конституції України. Найкращі гравці команд прокурорів, працівників суду, прикордонників та військової служби правопорядку в запеклих боях визначили, хто займе переможні місця.

Цікавість до змагань була підвищеною: в напружених, безкомпромісних та азартних іграх сильнішими виявились спортсмени з прокуратури Львівської області. Перемогу з рахунком «4:0», яка стала вирішальною для команди-суперника, цивільні правники розділили з військовими прокурорами Західного регіону України.

Проявивши справжній офіцерський, бойовий характер військові прокурори регіону, за результатами останнього матчу, здобули заслужене ІІ місце в турнірі.

В іншому ж матчі ігрового дня на полі з прокурорами регіону змагалися працівники апарату Львівського апеляційного адміністративного суду. Гра фактично проходила на одній ноті – в рівності та братерстві. Та на кінець військові прокурори таки мобілізувались та вирвали непросту перемогу в суперника з рахунком «3:2». У підсумку, візаві прокурорів посіли ІІІ місце.

Як зазначив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк, у більшості офіцерів прокуратури регіону є досвід участі у великих матчах і це щоразу допомагає. Військовий досвід і спортивний гарт стали особливо показовими на тлі всіх ігор турніру. Всі розуміли, що стояло на кону, і кожен викладався по максимуму – на всі сто.

По завершенню турніру команда-переможець отримала «Кубок Львівської Феміди-2015», а гравці відзначені медалями вищого ґатунку. Команди, що посіли друге та третє місця, отримали Кубки та медалі відповідних ступенів. Решта учасників нагороджені заохочувальними призами.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2578