Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2016

За реагування військової прокуратури Чернівецького гарнізону нерухоме майно вартістю 1,3 млн грн зареєстровано за державою в особі Адміністрації ДПС України

       

Як раніше повідомлялося, військова прокуратура Чернівецького гарнізону Західного регіону України добилася в судовому порядку реєстрації за державою нерухомого майна.

 

Зокрема, постановою Чернівецького окружного адміністративно суду задоволено позов прокурора і зобов’язано орган реєстрації зареєструвати право власності на майно за державою.

 

При прийнятті рішення суд врахував, що власником даного нерухомого майна є саме держава в особі прикордонного відомства і зобов’язав відповідача зареєструвати за державою зазначену нерухомість.

 

9 серпня 2016 року на виконання вказаного рішення суду комплекс нежитлових будівель адміністративного призначення загальною площею 814,1 кв. м. по вул. Ярослава Мудрого, 8 у смт. Кельменці Кельменецького району Чернівецької області зареєстровано на праві власності за державою в особі Адміністрації Державної прикордонної служби України.

 

Таким чином, завдяки чіткій та послідовній позиції військової прокуратури майнові інтереси держави на суму 1,3 млн грн захищено.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2080