Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2016

Військові прокурори Західного регіону України передали гуманітарну допомогу на лікування пораненим бійцям АТО

        

Військові прокурори Західного регіону України та Львівського гарнізону передали медичні препарати для поранених військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Так офіцери, зібравшись, вирішили діяти по максимуму в допомозі бійцям, які щодня захищають нашу державу, а також їхнім родинам.

«У цих починаннях з гуманітарної та благодійної допомоги ми робимо тільки перші кроки, але як кажуть, все починається з малого, – зазначив заступник прокурора регіону Євген Білоусов. – Для початку ми зв’язалися з військовим шпиталем, який рятує життя нашим захисникам, та поцікавилися, що ж з медикаментів є найбільш необхідним. Тоді на замовлення отримали повний список ліків і їх закупили на зібрані працівниками кошти».

Першочерговими медикаментами, якими необхідно забезпечити військових, були розчин для інфузій, суспензія для внутрішнього застосування та мазь від інфікованих опіків.

На цьому військові прокурори вирішили не зупинятись, а й надалі допомагати військовим, які постраждали під час АТО чи потрапили у скрутну ситуацію.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 943