Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2016

Військові прокурори Західного регіону України здійснили виїзний прийом громадян і провідали в шпиталі поранених бійців АТО

       

29 серпня 2016 року заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов та військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець здійснили виїзд до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, де провели особистий прийом громадян.

 

Під час обходу офіцери поспілкувалися з важкохворими військовослужбовцями, які постраждали у ході бойових дій на Сході держави, та вислухали їх прохання і скарги на проблемні питання із всебічної їм підтримки.

 

«Бійці розповіли про втрати військового квитка, проведеннями виплат не в повному обсязі чи затримку з виплатою матеріальної допомоги, зазначив заступник прокурора регіону Євген Білоусов. – Ці питання знаходяться на нашому особливому контролі і будуть вирішенні».

 

Окрім того, прокурори надали пацієнтам ґрунтовні роз’яснення вимог чинного законодавства і повідомили, що їх скарги будуть ретельно вивчені, та вжиті заходи реагування у межах компетенції військової прокуратури.

 

За результатами проведеного прийому громадян прокурори домовились про подальшу співпрацю з керівництвом Військово-медичного клінічного центру Західного регіону та волонтерської фундації «Волонтерська Сотня Львова», які сьогодні супроводжували офіцерів.

 

 «Сам на сам з проблемами бійців ніхто не залишить. Будемо разом допомагати учасникам АТО, які перебувають на лікуванні в шпиталі», - додав прокурор.

 

 

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2038