Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2016

Військовою прокуратурою Луцького гарнізону викрито прикордонника на збагачені від незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон України

                 

Луцький міськрайонний суд Волинської області обрав запобіжний захід у вигляді взяття під домашній арешт строком на 60 днів з цілодобовим електронним засобом контролю військовослужбовцю ВПС «Вичівка» Луцького прикордонного загону, який надав службовим особам 16,9 тис грн хабара.

Установлено, що старшина надав військовим службовим особам, які входили до складу прикордонного наряду, неправомірну вигоду за неперешкоджання третім особам у незаконному переміщенні 33 ящиків цигарок поза пунктом пропуску ВПС «Рівне» через державний кордон з України на територію Республіка Польща. Виплата цієї суми походила в два етапи: молодшому сержанту було перераховано на особистий рахунок 11,9 тис грн хабара, а прапорщику – 5 тис грн хабара.

15 вересня 2016 року вказану особу викрито спільними зусиллями військової прокуратури Луцького гарнізону та Управління СБУ у Волинській області.

Того ж дня зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі).

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2219