Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2016

Військовий прокурор Західного регіону України відвідав відкриття Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді

        

Напередодні вихідних на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України, широко відомому у Львові як СКА, відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді.

На відкритті змагань були присутні заступник Міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович, директор Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики МО України полковник Микола Садовський, начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, військовий прокурор Західного регіону України полковник юстиції Олег Сенюк, заступник начальника відділу фізичної підготовки ЗС України підполковник Роман Нізов та заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської обласної держадміністрації Оксана Вацеба. Окрім того, на цьому святі спорту був присутній особливий гість — гордість вітчизняного спорту, Олімпійський чемпіон майор Олександр Петрів.

Упродовж п’яти днів команди юнаків практично з усієї України змагатимуться в семи видах спорту. До прикладу, будуть визначені кращі в бігу на 100 та 3000 метрів, підтягуванні, плаванні, метанні гранати на дальність, стрільбі та подоланні смуги перешкод. Зразковий приклад у перший же день свій високий спортивний та військовий вишкіл юнакам продемонстрували курсанти Академії у показових виступах з рукопашного бою та вмілому володінні тактичними прийомами.

За мету проведення цих змагань учасники поставили удосконалення фізичної підготовки допризовної молоді, виховання у неї почуття патріотизму, психологічної стійкості, прагнення до занять фізичною культурою та спортом.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2268