Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2016

Перший заступник військового прокурора Західного регіону України взяв участь у нараді Голови Львівської облдержадміністрації, на якій заслухано проблемні питання демобілізованих учасників АТО

        

У суботу, 24 вересня, Голова Львівської обласної державної адміністрації О. Синютка провів зустріч з демобілізованими бійцями Антитерористичної операції, а також членами їх сімей. На зустрічі були присутні: перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов, військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, усі керівники районів, соціальних служб, комісаріатів, правоохоронних органів та інших державних структур.

 

Під час розмов учасники АТО та волонтери озвучили ряд найболючіших питань, які їм досі не вдавалось вирішити. Серед звичних проблем – виділення земельних ділянок у бажаних населених пунктах області, зокрема у Яворівському районі та поблизу м. Львова. Також говорили й про неналежний санаторно-курортний відпочинок, який пропонують демобілізованим, недостатнє медичне забезпечення та складнощі із проходженням психологічної реабілітації. Ще одним із важливих аспектів під час зустрічі стало працевлаштування – учасники АТО нарікали, що роботодавці часто зволікають, щоб не брати їх на роботу.

 

 

«Військова прокуратура до кожного насущого питання військовослужбовців і членів їх  родин (чи щодо виплат у зв’язку з загибеллю, чи соціальних виплат) підходить індивідуально та намагається в стислі строки їх вирішити», – зазначив перший заступник прокурора регіону Євген Білоусов.

 

 

Загалом, свої проблеми учасники АТО мали змогу обговорити та вирішити одразу в залі засідання, особисто поспілкувавшись з керівниками відповідальних державних структур. Адже лише спільними зусиллями вдасться зробити все для того, аби наші захисники на мирних територіях почували себе захищеними.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2299