Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2016

На Львівщині взято під варту службову особу Винниківської міської ради та двох депутатів вказаної ради, які підозрюються у хабарництві

    

19 жовтня 2016 року Шевченківський районний суд м. Львова обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів заступнику голови постійної комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього середовища та архітектури, а також двом депутатам Винниківської міської ради. Як альтернативу суд визначив для зловмисників розміри застав: службовій особі встановив понад 2,7 млн грн, а двом депутатам – понад 4,1 млн грн та понад 1,3 млн грн відповідно.

Нагадаємо, військовою прокуратурою Львівського гарнізону за матеріалами та спільно із співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Львівській області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди вказаними особами.

Хабар у розмірі 10 тис доларів США та однокімнатної квартири в м. Винники, вартістю понад 350 тис грн, призначався за сприяння приватному підприємцю в продовженні оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку в м. Винники та не перешкоджання в здійсненні господарської діяльності. Грошові кошти та документи на квартиру виявлено та вилучено під час огляду місця події.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2079