Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2016

Ветеранів військової прокуратури Західного регіону України нагороджено відомчими відзнаками Генерального прокурора України

        

У вівторок, 18 жовтня 2016 року, військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк вручив полковникам юстиції у відставці відомчі заохочувальні відзнаки Генерального прокурора України.

Нагрудний знак «За довготривалу бездоганну службу в органах прокуратури» отримав Грушин Євген Іванович за тривалу працю в органах прокуратури, вагомий особливий внесок у зміцнення законності та правопорядку і з нагоди 80-річчя ветерана.

Прокурор також вручив нагрудний знак «За сумлінну службу в органах прокуратури» Лебедєву Сергію Арсенійовичу також за значний особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку і з нагоди 90-річчя ветерана.

Військовий прокурор регіону Олег Сенюк відзначив неоцінений подвиг кожного ветерана і в сердечній розмові наголосив, що їхній досвід роботи у військовій прокуратурі є дорогоцінним для всіх поколінь прокурорських працівників.

«Військова прокуратура Західного регіону України має тривалу і особливу історію, яку необхідно плекати, - резюмує військовий прокурор регіону Олег Сенюк. – Тому спільно з ветеранською організаціє військової прокуратур ми клопотали перед Генеральною прокуратурою України про заохочення наших ветеранів. Людей, які чи не найпершими свого часу кинули виклик системним порушенням у військовій сфері».

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2574