Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2016

Військова прокуратура Західного регіону України з нагоди 81-річчя привітала підполковника юстиції у відставці Параскевича Леоніда Васильовича

      

Військова прокуратура Західного регіону України постійно переймається справами і здоров'ям тих, хто вже перебуває на пенсії. Зокрема, начальник відділу прокуратури регіону Сергій Кітраль та представник ветеранської організації військової прокуратури Андрій Поліщук завітали до колишнього військового прокурора Параскевича Леоніда Васильовича з нагоди його
81-річного ювілею і вручили подяку від прокурора регіону та цінні подарунки.

Ветеран щиро подякував колегам за увагу і допомогу та поділився з  гостями яскравими моментами історії та понад 20-літнім стажем роботи в органах прокуратури. Побажав новим поколінням військових прокурорів здоров'я, наснаги і миру.

Леонід Параскевич завершив службу старшим помічником військового прокурора ПрикВО наприкінці 1987 року. Підполковник юстиції у відставці пройшов непростий шлях від слідчого військової прокуратури у Прикарпатському військовому окрузі до військового прокурора Анадирського гарнізону Далекосхідного військового округу.

Як зазначає ветеран, фах військового прокурора обирають люди з великим багажем знань. Тому після звільнення з військової служби у відставку з 1987 року продовжує брати активну участь у діяльності органів прокуратури, ветеранській організації, а також у вихованні та навчанні молодих спеціалістів органів прокуратури.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2055