Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2016

На Буковині ветерана органів військової прокуратури нагороджено відомчою відзнакою Генерального прокурора України

              

Військовий прокурор Чернівецького гарнізону Петро Бойко спільно з представником ветеранської організації військової прокуратури Андрієм Поліщуком вручив полковнику юстиції у відставці відомчу заохочувальну відзнаку Генерального прокурора України.

За тривалу працю в органах прокуратури, вагомий особливий внесок у зміцнення законності та правопорядку і з нагоди 75-річчя ветерана нагрудний знак «За довготривалу бездоганну службу в органах прокуратури» отримав Юрій Бондарєв.

Військовий прокурор гарнізону Петро Бойко подякував ветерану за принциповість і вимогливість до себе та підлеглих в часи служби, неабияке орієнтування у складних ситуаціях та прийняття правильних рішень на благо держави.

Довідково:

Бондарєв Юрій Михайлович народився 23 жовтня 1941 року, у 1971 році закінчив Військово-політичну орденів Леніна і Жовтневої революції Червонознаменну академію імені Володимира Леніна.

Військову службу в органах військової прокуратури проходив з 30 червня 1971 року по 4 вересня 1992 року на посадах: військового слідчого військової прокуратури Фрунзенського гарнізону, старшого військового слідчого військової прокуратури Фрунзенського гарнізону, заступника військового прокурора Державінського гарнізону, військового прокурора Жангиз-Тобе гарнізону, старшого помічника військового прокурора Середньоазіатського військового округу, старшого помічника військового прокурора Прикарпатського військового округу, військового прокурора Термезського гарнізону та військового прокурора Чернівецького гарнізону.

За 31 рік військової служби, у тому числі 21 рік в органах військової прокуратури,  неодноразово заохочувався нагрудними знаками – медалями: «ХХ років Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 р.р.», «За бездоганну службу у Збройних Силах СРСР» I, II, ІІІ ступенів, «60 років Збройних сил СРСР», «За службу Батьківщині ВС СРСР» ІІІ ступеня, «За військову відвагу та з нагоди 100 – річчя з Дня народження Володимира Леніна».

Після звільнення з військової служби у відставку продовжує брати активну участь у діяльності органів прокуратури, ветеранській організації, а також у вихованні та навчанні молодих спеціалістів органів прокуратури.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2757