Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2016

(ФОТО / ВІДЕО) Військова прокуратура Західного регіону України відзначила 25-річчя Збройних Сил України

        

Сьогодні, 6 грудня 2016 року, військова прокуратура Західного регіону України разом з усією Україною відзначила 25-ту річницю створення Збройних Сил України.

 

Участь у святковому дійстві взяв військовий прокурор регіону Олег Сенюк спільно з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою, начальником Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павлом Ткачуком, керівництвом міста, громадськості, духовенства і тисячами львів’янами.

 

 

Розпочалося із святкової Божественної літургії з нагоди свята та 5-ої річниці відкриття та освячення гарнізонного храму святих першоверховних апостолів Петра і Павла.

 

 

Згодом, біля пам'ятника Тарасові Шевченку на проспектом Свободи м. Львова відбувся Марш захисників України, який розпочався з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за побратимами, які полягли за Україну.

 

 

В урочистому проходженні колон взяли участь 17 парадних розрахунків: підрозділи військових частин Збройних Сил України з усієї Львівщини, учасники АТО, прикордонники і воїни Національної гвардії України, ветеранські та волонтерські організації, а також військовий оркестр Національної академії сухопутних військ. Усього понад 1000 учасників та близько 30 одиниць військової техніки.

 

 

Завершилось дійство екуменічною панахидою, покладанням квітів та запаленням лампадок до могил загиблих під час проведення АТО на Сході України під музичний супровід на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища.

 

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіонуУкраїни

кількість переглядів: 2542