Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2016

Військова прокуратура Львівського гарнізону викрила на 520 дол США хабара чергового хабарника в погонах

            

6 грудня 2016 року військовою прокуратурою Львівського гарнізону спільно з Управлінням захисту економіки у Львівській області, військовою контррозвідкою СБУ та окремим відділом внутрішньої безпеки по Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факти вимагання та одержання неправомірної вигоди інспектором прикордонної служби відділу прикордонної служби «Морозовичі» Львівського прикордонного загону.

Грошові кошти у розмірі 695 доларів США мали стати розрахунком за сприяння у переміщенні комплектуючих до транспортних засобів (двигунів) із Республіки Польща на територію України через пункту пропуску «Угринів» Львівського прикордонного загону.

Під час одержання чергової частини хабара в розмірі 520 доларів США прикордонника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Неправомірна вигода виявлена та вилучена у повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Вирішуються питання про повідомлення старшому сержанту Б. про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України
кількість переглядів: 2055