Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2017

У Львові затримано на 1000 дол США хабара хірурга медичної служби Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного (ФОТО)

         

23 лютого 2017 року військовою прокуратурою Львівського гарнізону спільно з Головним відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України у Львівській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди лікарем-хірургом медичної служби Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Грошові кошти в розмірі 1000 доларів США від батьків одного з курсантів вказаного вишу призначалися за сприяння у виготовленні медичної документації, яка є підставою для звільнення курсанта з військової служби за станом здоров’я.

Корупціонера затримано в порядку ст. 208 КПК України. Грошові кошти виявлені та вилучені у повному обсязі під час проведення обшуку службового кабінету.

Вирішуються питання щодо оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 3079