Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2017

На Хмельниччині військова прокуратура затримала ревізора-хабарника (ФОТО)

           

Упродовж травня-червня 2017 року військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головним державним фінансовим інспектором Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.

Грошові кошти в розмірі 4 тис доларів США призначалися за вплив на службових осіб Городоцького відділу поліції Головного управління Нацполіції Хмельниччини щодо закриття кримінального провадження.

Затримали ревізора в порядку ст. 208 КПК України 14 червня 2017 року під час одержання другої частини хабара – 2 тисячі доларів США. Грошові кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем проживання і роботи корупціонера та інших його можливих співучасників.

Вирішуються питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2763