Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2017

Суд визначив 300 тис грн застави хмельницькому ревізору-хабарнику

             

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області задовольнив клопотання військової прокуратури Хмельницького гарнізону та обрав головному державному фінансовому інспектору Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив розмір застави – 300 тис грн.

Нагадаємо, що вказаний ревізор підозрюється у вимаганні та одержанні впродовж травня-червня 2017 року неправомірної вигоди в розмірі 4 тис дол США. Грошові кошти призначалися за вплив на службових осіб Городоцького відділу поліції Головного управління Нацполіції Хмельниччини щодо закриття кримінального провадження.

Викрили ревізора 14 червня поточного року військові прокурори Хмельницького гарнізону спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Хмельницькій області під час одержання другої частини хабара – 2 тисячі доларів США.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2522