Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2017

У Хмельницькому військова прокуратура затримала іноземця-хабародавця

          

12 вересня 2017 року за клопотанням військової прокуратури Хмельницького гарнізону Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області обрав громадянину Вірменії міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив розмір застави – 100 тис грн.

Зазначимо, що 8 вересня поточного року військова прокуратура Хмельницького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Хмельницькiй областi, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументувала факт надання начальнику вiддiлу Захiдного офiсу Держаудитслужби у Хмельницькiй областi неправомірної вигоди.

Грошові кошти в розмірі 1 тис дол США призначалися за невiдображення фiнансових порушень одним із суб’єктів господарювання при використаннi бюджетних коштiв пiд час виконання робiт по будiвництву автомобiльних дорiг в м.  Хмельницький.

Хабародавця затримано в порядку ст. 208 КПК України під час надання неправомірної вигоди. Грошові кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

На даний час правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі). Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2341