Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2017

На Хмельниччині військовослужбовці погоріли на збуті викрадених паливно-мастильних матеріали (ФОТО)

           

Упродовж травня-вересня 2017 року військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Хмельницькiй області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано неодноразові факти викрадення військовослужбовцями однієї з військових частин 800 літрів пально-мастильних матеріалів з розташування частини та їх подальшу реалізацію за 11,6 тис грн.

Одного з «горе-бізнесменів», залученого до злочинної схеми, затримано в порядку ст. 208 КПК України 27 вересня 2017 року під час реалізації чергової частини викраденого палива в кількості 200 л. Частину коштів за продану партію палива в розмірі 4 тис грн виявлено та вилучено під час огляду місця події.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії з метою відшукання іншої частини грошових коштів, а також встановлення місцезнаходження інших фігурантів справи. Вирішуються питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 410 КК України (викрадення військовослужбовцем за попередньою змовою групою осіб військового майна, вчинене в умовах особливого періоду) та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

  

 

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2750