Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2017

За несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані посадовця ДП «Львівський бронетанковий завод» притягнуто до адміністративної відповідальності

                  

Сихівський районний суд м. Львова визнав винним  заступника директора з безпеки ДП «Львівський бронетанковий завод» у вчиненні корупційного адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на останнього стягнення у виді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Нагадуємо, що військовою прокуратурою Західного регіону України проведено вивчення додержання службовими особами державного підприємства «Львівський бронетанковий завод»  вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

Зокрема, у ході опрацювання відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлено несвоєчасне повідомлення заступником директора з безпеки ДП «Львівський бронетанковий завод» про суттєві зміни у майновому стані.

Установлено, що 1 липня 2017 року вказана посадова особа придбала автомобіль марки «RENAULT MEGANE» вартістю 117,6 тис грн.

У зв’язку з цим, посадовець упродовж 10 діб мав повідомити НАЗК про суттєві зміни у майновому стані. Утім, повідомив про це тільки 11 серпня поточного року, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2641