Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2017

Військовою прокуратурою на Закарпатті затримано прикордонника на 2,1 тис доларів США хабара (ФОТО)

                

27 жовтня 2017 року військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України в Закарпатській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником відділу прикордонної служби «Дюла» Мукачівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Грошові кошти в розмірі 2,1 тис доларів США призначалися за усунення перешкод під час переміщення поза пунктом пропуску 30 тис пачок цигарок через державний кордон України.

Старшого лейтенанта затримано в порядку ст. 208 КПК України. Неправомірна вигода виявлена та вилучена в повному обсязі під час огляду місця події.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання щодо повідомлення прикордоннику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та обрання запобіжного заходу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2078