Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2017

На Львівщині військова прокуратура припинила незаконний збут бойових припасів

                     

28 листопада 2017 року військовою прокуратурою Львівського гарнізону спільно з оперативними працівниками Головного відділу захисту національної державності Управління Служби безпеки України у Львівській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт незаконного зберігання та збуту бойових припасів військовослужбовцем однієї з військових частин Львівщини.

Зокрема, 10 гранат РГД-5 та 5 гранат Ф1 вказана особа незаконно збула за винагороду в розмірі 17,5 тис грн.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Грошові кошти за незаконну реалізацію гранат виявлено та вилучено під час проведення огляду місця події в повному обсязі.

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії та обшук за місцем проживання фігуранта справи. Вирішуються питання щодо повідомлення військовослужбовцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (зберігання та збут бойових припасів), призначення експертизи та звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Військова прокуратура Львівського гарнізону в рамках кримінального провадження досліджує питання походження вказаних боєприпасів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Прес-служба військової прокуратури 
Західного регіону України

кількість переглядів: 2423