Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2019

Прикордонника-хабародавця із Закарпаття взято під варту

      

Личаківський районний суд м. Львова обрав старшому офіцеру одного з відділів оперативно-розшукового управління Західного регіонального управління Держприкордонслужби запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави – 153 680 грн.

Окрім того, рішенням суду вказаного капітана-хабародавця відсторонено від займаної посади.

Як раніше повідомлялося, 15 травня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» задокументовано факт надання неправомірної вигоди вказаним офіцером.

Хабар у розмірі 10 000 грн призначався для військовослужбовця ВІПС «Вилок» ВПС «Дякове» Мукачівського прикордонного загону за надання службової інформації про розміщення прикордонних нарядів на державному кордоні задля переміщення тютюнових виробів поза пунктом пропуску в порушення встановленого порядку вивезення-ввезення.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2559