Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2017

Суд визначив 2 млн грн застави начальнику відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України по Львівській області

         

Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Львівського гарнізону та обрав начальнику відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України по Львівській області міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив розмір застави – 2 млн грн.

Нагадаємо, що вказана особа підозрюється в організації схеми щомісячних поборів від начальників структурних підрозділів Львівської митниці Державної фіскальної служби за не створення штучних перешкод у їх службовій діяльності. Затримали правопорушника 2 червня 2017 року в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України військові прокурори Львівського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції України.

У ході обшуку особистого автомобіля посадовця виявлено та вилучено в повному обсязі чергову частину одержаного хабара – 60 тис дол США та 10 тис грн.

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2509