Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2017

У Рівному представлений новий військовий прокурор Рівненського гарнізону Західного регіону України

       

Заступник військового прокурора Західного регіону України генерал-майор юстиції Ігор Козлов представив особовому складу гарнізонної прокуратури нового керівника – військового прокурора Рівненського гарнізону майора юстиції Юрія Табаку.

У представленні участь взяли керівники всіх силових структур, військових підрозділів та частин, установ та організацій Рівненського гарнізону.

Серед основних завдань, які заступник прокурора регіону доручив новому військовому прокурору Рівненщини та його підлеглим, - є боротьба з корупцією.

«Упевнений, що новоспечений прокурор гарнізону, з неабияким досвідом служби в зоні АТО, гідно виконуватиме нагальні завдання, поставлені керівництвом країни, Генеральної прокуратури України та військової прокуратури Західного регіону України. – зазначив Ігор Козлов. – Сьогодні вкрай важливо посилити антикорупційну боротьбу та протидію злочинності в Збройних Силах та інших військових формуваннях».

У відповідь Юрій Табака подякував присутнім за довіру і запевнив, що докладе всі свої сили і досвід на наведення правопорядку в довіреному йому гарнізоні.


Довідково:

Табака Юрій Богданович народився 1989 року в с. Іванчани Збаразького району Тернопільської області. У 2011 році закінчив навчання в Національній юридичній академії України ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «правознавство».

Обіймав посади помічника військового прокурора Тернопільського гарнізону, прокурора, старшого прокурора Тернопільської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України, старшого прокурора військової прокуратури Тернопільського гарнізону, старшого прокурора відділу, прокурора відділу військової прокуратури Західного регіону України та заступника військового прокурора Тернопільського гарнізону.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2902