Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2019

Військова прокуратура Західного регіону України з нагоди травневих свят привітала учасників Другої світової війни – Героїв Івана Каліберду та Сергія Лебедєва (ФОТО)

               

З нагоди травневих свят – Дня пам'яті та примирення, а також 74-ї річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні – військовий прокурор Західного регіону України полковник юстиції Віталій Вдовитченко та представник ветеранської організації прокуратури полковник юстиції запасу Андрій Поліщук відвідали фронтовиків Каліберду Івана Опанасовича та Лебедєва Сергія Арсенійовича, вручили дарунки від Генеральної прокуратури України та прокуратури регіону.

Прокурор висловив ветеранам сердечну вдячність за стійкість і самопожертву, відвагу, проявлену в боях, важку працю у повоєнні часи та опісля, а також утвердження патріотизму та національної гідності.

«1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо. Пам’ятаємо подвиги тих, хто загинув у Другій світовій війні, пройшов всі кола пекла фронту чи побував у полоні. Лихоліття тих часів з-поміж 80 мільйонів борців проти нацизму пройшли також і ветерани військової прокуратури Західного регіону України – генерал-майор юстиції у відставці Каліберда Іван Опанасович та полковник юстиції у відставці Лебедєв Сергій Арсенійович», – наголосив військовий прокурор регіону Віталій Вдовитченко і побажав Героям міцного здоров'я, щастя і довголіття.

Герой Радянського Союзу Іван Каліберда та ветеран війни Сергій Лебедєв, у свою чергу, подякували за шанобливе ставлення до ветеранів, переказали слова подяки молодим офіцерам і побажали незламності, високого професіоналізму в роботі, консолідації та ефективного протистояння зовнішнім викликам, загрозам та злочинам.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2202