Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2017

На Львівщині стартував турнір з міні-футболу серед органів військового управління Західного регіону України (ВІДЕО / ФОТО)

З початком зимового сезону Львівщина зустрічає традиційний місячний турнір з міні-футболу серед органів військового управління Західного регіону України. За багатолітньою традицією ще з 2015 року його організовує військова прокуратура Західного регіону України, якій і випала честь цього року відкривати турнір. Також вперше організовує під егідою федерації футзалу Львівщини.

У боротьбі за кубок на майданчику СКА футбольна команда прокурорів «Захід» зійшлася проти колег – військової контррозвідки Служби безпеки України.

 

У першому таймі команди тримали глядачів у напрузі, адже йшли нога в ногу. Тож гра вийшла фактично розділеною на дві частини.

 

Одразу ж на другій хвилині першого тайму військові прокурори пішли вперед. Бомбардир ФК «Захід» Валентин Порушник забив ефектний гол у ворота суперника. Однак гості ніскільки не відставали і на сьомій хвилині матчу також влучили по воротах організаторів турніру.

 

У другому таймі ініціативу уміло перехопив товариш по службі слідчий Олександр Панченко, забивши два голи з відривом фактично в три хвилини – на 24 та 27 хвилинах. Відмітимо, що хоча ФК «ВКР СБУ» забила ще один гол на 28 хвилині матчу, однак відігратися їм таки не вдалося.

 

Із рахунком 3:2 перевагу в зустрічі 1 туру змагань довела футбольна команда військових прокурорів «Захід».

 

«Головне в матчі – продемонструвати свою майстерність та командний дух, а ще й принести радість та гордість своїм уболівальникам», – зазначив перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов на відкритті турніру, завершивши свої слова цитуванням одного з найкращих гравців в історії футболу Франца Беккенбауера, «у футболі не перемагає найсильніший, а найсильніший той, хто переміг».

 

Триватиме турнір з міні-футболу до кінця грудня. Очікується ще 12 ігор команд військових прокурорів, військової служби правопорядку, Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного, Львівського обласного військового комісаріату, прикордонників, СБУ та військовослужбовці військових частин для популяризації фізичної культури, спорту і здорового образу життя.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1673