Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2014

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері захищає землі оборони, вартість яких становить близько 900 тисяч гривень

    

Хмельницька прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України провела перевірку додержання вимог земельного законодавства службовими особами квартирно-експлуатаційного відділення м. Хмельницького.

Під час перевірки з’ясовано, що невстановлені особи самовільно зайняли землі, котрі відносяться до зони особливого режиму, площею 0,3 га вартістю майже 900 тис. грн. і незаконно побудували 40 гаражних приміщень, чим вчинено кримінальне правопорушення, передбачене ч.ч. 2, 4 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво).

Як повідомив перший заступник прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері старший радник юстиції Євген Парамонов, за даним фактом відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Західного регіону України
з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

кількість переглядів: 4352