Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2014

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань комп’ютеризації прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

          

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері (м. Львів, вул. Клепарівська, 20, (032)-255-40-05) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань комп’ютеризації.
 
У конкурсі можуть брати участь особи, які мають повну вищу освіту у галузі інформатики та обчислювальної техніки (шифр галузі 0501), стаж роботи за фахом в державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років, володіють державною мовою, знаннями положень Конституції України, Закону України «Про державну службу» та «Про засади запобігання і протидії корупції», інших актів законодавства, що стосуються державної служби.
 
Додаткова інформація щодо участі у конкурсі, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном - (032)-255-40-05.
 
Термін подання заяви - один місяць з дня оголошення конкурсу.


Кадровий підрозділ прокуратури регіону
15.07.2014

кількість переглядів: 2449