Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2014

Військова прокуратура Західного регіону України повернула Міністерству оборони України 17,7 га земельних ділянок на Прикарпатті вартістю понад 30 млн грн

.

У ході проведення перевірки з питань додержання вимог земельного законодавства військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону виявлено незаконне рішення господарського суду Івано-Франківської області від 19 липня 2012 року, відповідно до якого ТОВ визнало за собою право власності на дві земельні ділянки Міністерства оборони України, що розташовані у с. Крихівці та м. Івано-Франківську загальною площею 17,7 га, вартістю понад 30 млн грн.
У зв’язку з цим, військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону ініційовано оскарження зазначеного незаконного судового рішення.
Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в суді військової прокуратури Західного регіону України Василь Майорчак, 1 жовтня 2014 року Львівським апеляційним господарським судом вказане рішення господарського суду Івано-Франківської області скасовано та прийнято нове рішення про відмову ТОВ в задоволенні позову.
Крім цього, за фактом службового підроблення та зловживання службовими становищем за процесуального керівництва військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону слідчим спецміліції УМВС в Івано-Франківській області здійснюється досудове розслідування щодо вчинення посадовими особами зазначеного ТОВ кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (службове підроблення), ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України.
Досудове розслідування триває.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1934