Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2016

На хабарі у сумі 18 тис грн затримано начальника відділу експертизи трупів Івано-Франківського обласного бюро судово-медичної експертизи

       

Військовою прокуратурою Західного регіону України спільно з оперативними співробітниками Управління СБУ в Івано-Франківській області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником відділу експертизи трупів Івано-Франківського обласного бюро судово-медичної експертизи Я.

Грошові кошти у розмірі 18 тис грн призначалися за видачу громадянці довідок для отримання страхового платежу по страховому випадку, що настав внаслідок смерті її чоловіка.

Під час проведення огляду місця події неправомірна вигода виявлена та вилучена у повному обсязі. Корупціонера затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном 60 діб та, як альтернативу, можливість внесення застави у сумі 350 тис грн.

 

Прес-служба військової прокуратури

Західного регіону України
кількість переглядів: 3193