Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2016

Військова прокуратура розслідує обставини порушення правил поводження з вибуховими речовинами і небезпечними предметами на полігоні, що призвело до травмувань трьох військовослужбовців

         

Військова прокуратура Чернівецького гарнізону Західного регіону України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення службовими особами військової частини правил поводження із вибуховими речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення, що заподіяло тілесні ушкодження кільком особам.

Установлено, що 1 грудня 2016 року близько 13.30 год. під час обстеження трьома військовослужбовцями території військового полігону у м. Кам’янець-Подільський на наявність вибухових пристроїв, що залишились після планових занять, пролунав вибух. У результаті чого вказані особи отримали тілесні ушкодження. Потерпілих госпіталізовано до міської лікарні. Загрози їх життю немає.

За попередньою версією мав місце вибух реактивного двигуна або сповільнювача переносного заряду розмінування (ЗРП-2). Причини вибуху встановлюються.

За вказаним фактом військова прокуратура Чернівецького гарнізону розпочала кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 414 КК України.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіонуУкраїни

кількість переглядів: 3252