Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2017

Військова прокуратура Західного регіону України взяла участь у заходах з нагоди Дня Збройних Сил України

        

6 грудня 2017 року в м. Львові військова прокуратура Західного регіону України долучилась до урочистих заходів з нагоди відзначення 26-ї річниці Дня Збройних Сил України.

Участь у дійстві взяв заступник військового прокурора Західного регіону України Михайло Балан спільно з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою, військовими, представниками громадськості та духовенства.

Спершу на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища присутні поклали квіти та запалили лампадки на могилах осіб, що загинули під час Революції Гідності, генерала С. Кульчицького, полковника А. Соколенка та борців за волю України.

Крім того, під музичний супровід на полі почесних поховань № 76 віддали шану пам'яті новітніх Героїв, загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході України. Опісля священики відслужили чин екуменічної панахиди.

«У той час, коли ворог усіляко прагне понівечити українську волю, суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість, наші відважні Збройні Сили України щодня стоять на сторожі миру і цілісності держави, – зазначив заступник військового прокурора регіону Михайло Балан. – Їх патріотизм і щира любов до Вітчизни надихає кожного українця на нові звершення, а товаришів по службі – на незламну волю, мужність, силу та почуття гордості за свою благу справу заради українського народу. Дякуємо Вам і зичимо міцного здоров’я, сил, миру та добра».

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1883