Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2017

На Хмельниччині викрито військовослужбовця на збуті психотропної речовини

                   

20 грудня 2017 року слідчим управління Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки Служби безпеки України та Управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції України у Хмельницькій області, в рамках контролю за вчиненням злочинів, задокументовано неодноразові факти збуту психотропної речовини військовослужбовцем за контрактом однієї з військових частин Хмельниччини.

Установлено, що вказаний військовослужбовець загалом збув 6 грам психотропної речовини «амфетамін» за 2 тис грн. Під час чергового збуту 3 грам амфетаміну за 1 тис грн правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Кошти та амфетамін виявлені та вилучені. Крім того, під час проведення обшуку у помешканні військового виявлена наркотична речовина «канабіс» та засоби для вживання наркотичних та психотропних речовин.

На даний час провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії.

Вирішуються питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно), та обрання запобіжного заходу.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2462