Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2018

На Волині на 3000 доларів США хабара викрито співробітника СБУ (ФОТО)

     

9 лютого 2018 року військовою прокуратурою Луцького гарнізону спільно із слідчими Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками внутрішньої безпеки Служби безпеки України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди оперуповноваженим 2 відділу 6 управління Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ, який діяв за попередньою змовою у групі з трьома громадянами.

Хабар у розмірі 3 тис доларів США від представника суб'єкта господарювання призначався за нестворення майором СБУ штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності цього товариства. Грошові кошти виявлені та вилучені в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

На даний проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи. За результатами їх проведення будуть вирішенні питання щодо затримання вищевказаних осіб в порядку ст. 208 КПК України, повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.


 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2490