Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.03.2018

На Хмельниччині викрито військовослужбовця в групі з цивільною особою на збуті психотропної речовини (ФОТО/ВІДЕО)

                

Упродовж лютого-березня 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону слідчими Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області спільно з оперативними співробітниками спецпідрозділу «К» Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано неодноразові факти збуту наркотичних засобів військовослужбовцем Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького в групі з цивільною особою.

Установлено, що вказаний капітан за попередньою змовою з хмельничанином загалом збув 30 грам наркотичного засобу «амфетаміну» за 14,3 тис грн.

6 березня 2018 року близько 17.00 год. під час чергового збуту 25 грам амфетаміну на 10 тис грн правопорушників затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Кошти у розмірі 2,5 тис грн та наркотичний засіб виявлені та вилучені в повному обсязі під час обшуку військовослужбовця. Крім того, за місцем проживання цивільної особи виявлено та вилучено наркотичні засоби – канабіс та амфетамін, а також кошти у сумі 7,5 тис грн, які були використані під час контрольованої закупки.

Правопорушників затримано в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення фігурантам справи буде повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно або за попередньою змовою групою осіб), а також вирішено питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2309