Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2018

За збут психотропної речовини і організацію приміщення для її вживання військовослужбовця покарано 2 роками дисбату

       

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області у відкритому судовому засіданні визнав винним військовослужбовця однієї з військових частин гарнізону у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 317 та ч. 2 ст. 307 КК України.

У суді доведено, що вказаний військовик, діючи умисно і з корисливих мотивів, двічі у грудні 2017 року продав за 2 тис грн психотропну речовину – амфетамін загальною вагою 0,92 грами. Крім того, упродовж лютого-грудня минулого року організував місце для незаконного вживання амфетаміну та особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу. Для цього правопорушник виготовив саморобний пристрій і надавав приміщення орендованої квартири для їх вживання.

Завдяки зібраним доказам військовою прокуратурою доведено вину військовослужбовця і в ході судового засідання обвинувачений вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю та щиро розкаявся.

Вироком суду правопорушника засуджено до 2 років позбавлення волі. Однак, суд, врахувавши всі обставини, замінив вказане покарання до 2 років тримання у дисциплінарному батальйоні.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2669