Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2018

У військовій прокуратурі Західного регіону України визначили кращих працівників за підсумками роботи за перший квартал 2018 року

  

Військовий прокурор Західного регіону України генерал-майор юстиції Олег Сенюк на нараді 13 квітня 2018 року щодо підведення підсумків роботи військової прокуратури регіону за І квартал поточного року відзначив професіоналізм офіцерів прокуратури регіону.

За сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативу та наполегливість у роботі оголосив «Подяку» військового прокурора Західного регіону України прокурорсько-слідчим працівникам прокуратури регіону та підпорядкованих прокуратур гарнізонів.

Як зазначив Олег Сенюк, впродовж вказаного періоду офіцери вжили комплекс заходів, спрямованих на підвищення ефективності прокурорської діяльності та виконання визначених законом функцій і завдань.

«Результати роботи за І квартал поточного року вкотре продемонстрували, що ми слідуємо правильному вектору діяльності. Наша основна мета – незмінна: зміцнення законності, захист прав громадян та інтересів держави від неправомірних посягань», – зазначив військовий прокурор регіону Олег Сенюк і додав, що красномовною ілюстрацією даного факту є рейтинг військової прокуратури регіону за показниками роботи серед прокуратур обласного рівня.

Перший результат прокурори показали у сфері відшкодування завданих злочинами збитків та по направлених до суду з обвинувальним актом кримінальних проваджень у бюджетній галузі, а також другу позицію посіли по скерованих до суду з обвинувальним актом кримінальних проваджень у сфері боротьби з корупцією.

 


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2281