Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2018

Військові прокурори Західного регіону України передали захисникам Батьківщини волонтерську допомогу

                  

8 травня 2018 року у День пам’яті та примирення військові прокуратури Західного регіону України та Львівського гарнізону підтримали бійців, котрі, як і наші пращури минулого століття, мужньо боронять Батьківщину.

За усталеною традицією офіцери військових прокуратур передали громадській ініціативі «Волонтерська сотня Львів», що при Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, необхідне оснащення для українських воїнів. Зокрема, десяток лопат, мініелектростанцію, сотню мішків, бензопилу, десятки рукавиць, пару сокир та не один кілограм цвяхів. Увесь вантаж невдовзі відправиться на передову на Схід України.

«Четвертий рік війни, що точиться на східних теренах України, ми проявляємо бажання та ініціативу допомогти та віддати особливу шану воїнам, котрі в скрутний момент життя нашої країни не відступають, а гідно, під щоденними пострілами, проходять усі випробування війною та звеличують нашу землю», – зазначив перший заступник військового прокурора регіону Євген Білоусов і додав, що прокурори й надалі допомагатимуть гідній справі волонтерства та захисникам України.



Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2031