Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2018

На 10 тис грн хабара затримано начальника відділу прикордонної служби Луцького прикордонного загону

                    

Упродовж квітня-травня 2018 року військовою прокуратурою Рівненського гарнізону спільно із слідчими Головного управління Національної поліції у Рівненській області та оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Рівненській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником відділу прикордонної служби Луцького прикордонного загону.

Хабар у розмірі 10 тис грн призначався за нездійснення перешкод під час проведення господарської діяльності з переробки деревини в прикордонній смузі та неповідомлення про дані факти в правоохоронні органи.

Під час одержання другої частини коштів у розмірі 5 тис грн майора затримано, грошові кошти виявлено та вилучено у повному обсязі.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), подано до суду клопотання щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

 

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2235