Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2018

Військовий прокурор Західного регіону України привітав з нагоди 98-ліття Героя Радянського Союзу генерал-майора юстиції Івана Каліберду

   

Військовий прокурор Західного регіону України генерал-майор юстиції Олег Сенюк разом із представником ветеранської організації військової прокуратури Андрієм Поліщуком відвідав Героя Радянського Союзу генерал-майора юстиції Каліберду Івана Опанасовича та привітав його з уродинами.

На 98-ліття прокурор вручив ветерану подяку та святкові подарунки і подякував йому за героїзм в ім’я перемоги над нацизмом.

«Ви пройшли 5 тисяч кілометрів нелегкими фронтовими дорогами, крізь бій та вогонь, відстоявши право українців на вільне та мирне життя, – зазначив прокурор регіону і додав, що сьогодні Україна, на жаль, проходить такий же трагічний круговорот війни, шлях страждань і непоправних втрат, як і 73 роки тому. – Ми завжди будемо пам’ятати про вашу відвагу, самопожертву та величний подвиг. Ви – наш взірець із славної когорти Героїв».

Іван Опанасович висловив вдячність за турботу, згадав яскраві моменти участі у війні та з історії служби у військовій прокуратурі Прикарпатського військового округу.

На завершення, Івана Опанасовича також привітали ветеранська організація військової прокуратури регіону і ветерани-колеги – офіцери у відставці.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2083