Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2018

Військова прокуратура Львівського гарнізону з’ясовує обставини пожежі на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України

   

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону розслідується кримінальне провадження щодо обставин пожежі у будівлі стрільбища Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України, що у м. Львові.

Установлено, що 10 червня 2018 року близько 3 год. сталася пожежа в одній з адміністративних будівель СКА, унаслідок чого знищено дах, третій поверх та частину приміщень другого поверху будівлі.

Для локалізації та ліквідації пожежі було задіяно 24 одиниці спецтехніки та 97 рятувальників ГУ ДСНС України у Львівській області. Постраждалих і жертв немає, а спортивна зброя та боєприпаси евакуйовані.

Наразі триває комплекс слідчих (розшукових) дій, за результатами яких будуть встановлені завдані матеріальні збитки військовому майну в умовах особливого періоду.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 425 КК України здійснює Шевченківський відділ поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Львівського гарнізону.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2788