Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2018

Військові прокурори зустрілись у військовому госпіталі з бійцями АТО

         

2 липня 2018 року начальник секретаріату військової прокуратури Західного регіону України Андрій Ройко та заступник військового прокурора Львівського гарнізону Роман Бучко, з метою вирішення нагальних потреб, провели особистий прийом військовослужбовців – учасників АТО, які проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

У ході прийому захисники піднімали питання медико-соціального та правового характеру, пов’язані з обставинами отримання ними поранень (травм), оформленням документів за даними фактами, отриманням належних та гарантованих державою виплат, повноти проведеного обстеження і лікування. Крім того, обговорили перспективи і можливості продовження служби в Збройних Силах України в разі встановлення часткової непридатності до військової служби і повноту отриманого лікування.

«Усім військовослужбовцям на прийомі було надано відповідні консультації, а питання, пов’язані з обстеженням та лікуванням, вирішені на місці», – резюмував заступник військового прокурора гарнізону Роман Бучко.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2228