Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2018

Військові прокурори Західного регіону України провели особисті прийоми військовослужбовців у місцях їх дислокації (ФОТО)

       

Упродовж липня 2018 року військові прокурори гарнізонів Західного регіону України провели кількагодинні особисті прийоми військовослужбовців в місцях їх найбільшого перебування, зокрема, у військових частинах.

Так, у ході зустрічей присутні розглянули питання соціального і правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей, а також обговорили ряд питань, що найбільше турбують бійців.

До прикладу, військові обговорили питання розподілу службового житла у військових частинах, забезпечення земельними ділянками учасників АТО, отримання статусу учасника бойових дій та нарахування відповідних виплат з даного приводу.

Окрім того, не залишили поза увагою проблему медико-соціального характеру. Говорили про питання, що пов’язані з обставинами отримання захисниками поранень, оформлення документів за даними фактами, повноти обстеження і лікування, а також перспективи і можливості продовження служби у ЗС України у разі встановлення часткової непридатності до військової служби.

Загалом на кожній з таких зустрічей всі військовослужбовці мали змогу висловитися та отримати необхідну консультацію і допомогу, у тому числі дізналися про наявність правових механізмів реалізації своїх прав та порядок їх застосування.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2389