Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2018

Військова прокуратура Рівненського гарнізону привітала з нагоди уродин ветерана Міщенка Івана Федоровича

          

Військовий прокурор Рівненського гарнізону Юрій Табака привітав з нагоди 72-річчя підполковника юстиції у запасі Міщенко Івана Федоровича. Окрім того, за значний особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку та з нагоди свята вручив ветерану цінні подарунки.

Також під час візиту прокурор подякував ветерану за відвагу та почесну і відповідальну справу під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

«Ваш подвиг ніколи не буде забутий ані колегами по службі, ані нашими сучасниками чи молодим поколінням. Ви – наш герой, який ціною свого життя і здоров’я захищав Україну від «мирного» атому та наводив правопорядок на уражених територіях. Ваш досвід для нас дорогоцінний» – зазначив військовий прокурор гарнізону Юрій Табака.

Іван Федорович у відповідь щиро подякував гостю за підтримку і допомогу та побажав міцного здоров'я, миру та незгасної енергії у служінні Батьківщині.

Довідка:

Міщенко Іван Федорович народився 1946 року в с. Нове Конотопського р-ну Сумської обл. У 1975 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету.

Військову службу в органах військової прокуратури проходив з вересня 1976 року по грудень 1995 року на посадах: слідчого військової прокуратури в/ч 64116 Рівненського гарнізону, помічника військового прокурора Сєвєродвінського гарнізону ВП Північного флоту та ВП в/ч 64116 Рівненського гарнізону, а також заступника ВП Рівненського гарнізону.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 3813