Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2018

Колектив військової прокуратури Західного регіону України висловлює глибокі співчуття родині та близьким полковника юстиції у відставці Грушина Євгена Івановича

            

Життя колишнього військового прокурора полковника юстиції у відставці Грушина Євгена Івановича раптово обірвалося 12 вересня 2018 року на 81 році життя.

Колектив військової прокуратури Західного регіону України висловлює щирі співчуття рідним та близьким. У цей скорботний час поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.

У наших серцях Грушин Євген Іванович назавжди залишиться професіоналом за його особистий внесок у фундамент і розвиток органів прокуратури. Він назавжди залишиться відкритою та добросердечною людиною із стійким духом та відданістю справі служіння нашій державі, який умів орієнтуватись у складних ситуаціях і приймати правильне рішення.

За 24 роки служби в органах прокуратури він розслідував найбільш складні кримінальні справи, за що неодноразово заохочувався Генеральним прокурором СССР, у тому числі нагрудними знаками.

Грушин Євген Іванович прожив повноцінне прокурорське життя: працював слідчим, старшим слідчим, помічником військової прокуратури Черняховського гарнізону військової прокуратури Прибалтійського військового округу, помічником ВП Північного флоту, військовим прокурором Красноводського гарнізону військової прокуратури Бакинського ВО ПВО, військовим прокурором Термезького гарнізону військової прокуратури Туркестанського ВО, помічником, старшим помічником ВП ПрикВО, начальником  відділу загального нагляду ВП Приволжського ВО та старшим помічником ВП ПрикВО. Завершив службу в 1991-му році, маючи за плечима десятки років прокурорського стажу.

До речі, ще за життя в сердечних розмовах Грушин Євген Іванович неодноразово розповідав про понад чотири роки служби в Афганістані, а також строкову службу в 1956-1959 роках, яку проходив у рядах саперів. Власне, за участь в розмінуванні бойових мін часів Другої світової війни він отримав статус учасника бойових дій.

Своїми спогадами ветеран часто ділився на зустрічах із молодими спеціалістами органів прокуратури, якими опікувався після звільнення з військової служби у відставку. Довгі роки він продовжував брати активну участь у діяльності органів прокуратури і ветеранської організації з виховання та навчання молоді.

Світлі спогади про цю доброзичливу людину назавжди залишаться у серцях колективу військової прокуратури Західного регіону України. Ми усі його знали, любили і поважали. Схиляємося у жалобі.

Вічна йому пам`ять!

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2441