Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2018

За реагування військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону за державою зареєстровано земельну ділянку вартістю 1,3 млн грн

         

Завдяки чіткій та послідовній позиції, військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону Західного регіону України добилася в судовому порядку реєстрації права власності на земельну ділянку.

Зокрема, рішенням господарського суду Івано-Франківської області від 20 березня 2018 року задоволено позов прокурора гарнізону і визнано право власності на територію вартістю 1,3 млн грн, яка незаконно вибула з держвласності в особі Державного концерну «Укроборонпром».

При прийнятті рішення суд врахував, що власником даного нерухомого майна є саме держава в особі Кабінету Міністрів України, і зобов’язав витребувати майно з чужого незаконного володіння відповідача та зареєструвати за державою зазначену земельну ділянку. Як наслідок, 11 вересня 2018 року, на виконання вказаного рішення суду, позивач зареєстрував територію площею 0,111 га, що знаходиться у м. Івано-Франківськ.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 3497