Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2018

Військові прокурори Львівського гарнізону роз′яснили призовникам обов′язок захищати державу

          

6 листопада 2018 року офіцери військової прокуратури Львівського гарнізону, в рамках проведення осіннього призову на строкову військову службу в Збройні Сили України, провели профілактичну бесіду з юнаками та роз'яснили їм св'ятий обов'язок кожного громадянина допомогти покращити обороноздатність держави.

Зокрема, до комісара Галицько-Франківського ОРВК прокурор гарнізону відрядив двох працівників прокуратури Віталія Рибачука та Ростислава Зінчука, які провели роз'яснювальні бесіди з призовниками, що не бажали проходити військову службу. У ході спілкування призовникам та їх рідним роз’яснено вимоги чинного законодавства щодо порядку проходження строкової служби, у тому числі і щодо передбаченої Кримінальним кодексом України відповідальності за ухилення від призову. Як наслідок, призовники вирішили поповнити лави Збройних Сил України та інших військових формувань.

Зазначимо, що з 1 жовтня до 30 грудня триває призов на строкову військову службу. За цей період з Львівської області до війська призвуть 810 юнаків. Громадяни віком від 20 до 27 років зобов’язані з’явитися до районних військових комісаріатів за місцем приписки. Робота на вказаному напрямку роботи ведеться планово – оповіщення призовників, прибуття їх на дільниці, збірні пункти та відправки до війська.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2635