Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2018

Колектив військової прокуратури Західного регіону України висловлює співчуття з приводу передчасної втрати Дмитровського Сергія Юрійовича

                   

Колектив військової прокуратури Західного регіону України висловлює глибоке співчуття родинні, близьким та колективу рятувальників Львівської області у зв’язку із передчасною смертю начальника Головного управління ДСНС України Львівській області Дмитровського Сергія Юрійовича. У цей скорботний час поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.

У наших серцях він назавжди залишиться лідером, щирою людиною із стійким духом, який безліч разів особисто перебував у критичних місцях, керував найбільшими рятувальними операціями області та регіону і врятував не одне життя.

Покійний Сергій Юрійович присвятив порятунку людей понад 40 років і за сумлінну працю Указом Президента України йому було присвоєно спеціальне звання «генерал-майор служби цивільного захисту».

Світлі спогади про Дмитровського Сергія Юрійовича, доброзичливу і щиросердну людину, назавжди залишаться у серцях колективу військової прокуратури Західного регіону України. Схиляємося у жалобі.

Вічна пам'ять! Нехай спочиває з миром!

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2123