Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2019

За процесуального керівництва військової прокуратури на хабарі викрито голову однієї із райдержадміністрацій Львівської області (ФОТО)

         

4 січня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Львівській області за матеріалами та спільно з Головним відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ у Львівській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди головою однієї із районних держадміністрацій Львівської області.

Хабар у розмірі 21 тис грн від керівника апарату цієї ж РДА призначався за нарахування та виплату премій, а також не створення штучних перешкод у роботі. Кошти виявлено та вилучено у повному обсязі під час проведення обшуку.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання щодо затримання посадовця, повідомлення йому про підозру та звернення до суду щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадуємо, що, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2040